logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Jozef Bausstraat 1970 Wezembeek-Oppem

Alsembergsesteenweg 620 1180 Ukkel

F. Rooseveltlaan 1050 Brussel

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Behandeling Voetreflexologie

Behandeling Voetreflexologie

Bij een eerste behandeling voetreflexologie, ontdekken we de noden door een anamnese, gesprek, en energetische observatie van de sterke en zwakke gezondheidsthema’s.

Dan beginnen we de massage door een ontspannende aanraking en zachte massagetechnieken. Verder gaan we werken op de specifieke reflexzones die in verbinding staan met het gehele lichaam en de werking ervan. We gebruiken ons specifiek protocol volgens de Chinese geneeskunde en de vijf elementen.  Indien u op een specifiek thema of probleem wil werken, gaan we specifiek en doelgericht masseren en tegelijkertijd ook het geheel te harmoniseren in respect met de globale massage.

Na de ontspanningsbewegingen, en het werk op de specifieke thema’s, werken we op de zones van de twee organen die het meest in disbalans zijn of het meest energie vragen. We gebruiken steeds de voedende cyclus Sheng om de verbinding met het geheel te bevestigen.   We sluiten af met de ontspanningsbewegingen. U ervaart een diepe ontspanning, voelt de weldaad in geest en lichaam, en stapt terug met gerevitaliseerde voeten in een gerevitaliseerd lichaam.

Praktisch

Een van onze 3 professionele Voetreflexologie behandelaars verwelkomt u met vreugde. U kan kiezen voor een behandeling van een uur of anderhalf uur. Na een gerichte anamnese en een energetische observatie, bekijken we samen welke aspecten meer aandacht zullen krijgen. Dan wordt u uitgenodigd op de comfortabele behandelingstafel. Bij elke behandeling geniet u een diepe ontspanning. U blijft steeds aangekleed, voorzie comfortabele natuurlijke kledij met zeker ruimte aan de onderbenen. Er is een kleedkamer ter plaatse.

Talen : Nederlands, Frans, Engels.
Waar : 1050 Elsene , 1170 Watermaal Bosvoorde , 1190 Ukkel.

Neem contact op
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress