logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Jozef Bausstraat 1970 Wezembeek-Oppem

Alsembergsesteenweg 620 1180 Ukkel

F. Rooseveltlaan 1050 Brussel

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Opleiding Stoel Shiatsu

Professionele opleiding Stoel Shiatsu (Amma)

Opleiding O-KI Shiatsu Stoelmassage (Shiatsu in Zit)

Niveau 1 : Basicursus

Professionele en intensieve workshop Stoelshiatsu 1, als eerste deel van de Opleiding Stoelshiatsu. Op het einde van deze workshop heb je genoeg materiaal om een ontspannende behandeling te geven van 15 tot 20 minuten. Deze massage kan u geven aan vrienden en kennissen, Voor een professionele toepassing raden wij u aan om ook Niveau 2 te volgen.

Programma

eigen voorbereiding, meditatie en lichaamsoefeningen. Structuur van een massage, houding, opsteling van de massagestoel, tegenaanwijzingen. De verschillende lichaamsposities en technieken op: de rug, de schouders, het hoofd, de nek, de armen, de handen en vingers. Presentatie en praktijk op mekaar. Stretchings en sluiting.

Juridische informatie. Eigen energetische hygiëne. Info ivm stoelmassage naar bedrijven toe.

Later in het jaar geven we het tweede niveau, waarna u kan deelnemen aan het examen voor het getuigschrift Stoel Shiatsu Masseur. Voor mensen in Shiatsu-opleiding, zijn de gevolgde uren erkend door de Federatie, waarvoor u een credit krijgt.

In het kader van de nieuwe wetgeving voor preventie van stress en burn-out vormt het beroep als Shiatsu-Stoel-Masseur een uitstekend beroep. Bedrijven investeren met Stoelmassages in het welzijn van de werknemers en dit bevordert de harmonische samenwerking in het bedrijf en tussen collega’s. Voor een lage prijs biedt dit een ongelofelijk voordeel dat bovendien niet als loon of extra legaal voordeel belast wordt, daar een bedrijf dit volledig als bedrijfskost kan boeken. Een professionele stoelmassage is ideaal als ondersteuning voor een bedrijf en het personeel.

Welkom in de opleiding StoelShiatsu bij O-KI, centrum voor kwalitatieve opleidingen StoelShiatsu sinds 1998. Graag delen we met u onze 25 jaren ervaring !

Professionele Opleiding O-KI Shiatsu Stoelmassage (Shiatsu in Zit)

Niveau 2 : Vervolmaking en examen

Wanneer u niveau 1 heeft gevolgd, wordt u toegelaten tot Niveau 2 om u verder te vervolmaken, en indien u wenst het examen af te leggen om het getuigschrift te behalen.

Tijdens dit niveau wordt de aangeleerde kata eerst in zijn geheel en traag herhaald zodat u elke techniek volledig kan integreren in het lichaamsbewustzijn. Er is ruimte voor individuele vragen. Het tweede deel van de dag gaan we de hele kata met al de juiste technieken in de juiste tijdsspanne inoefenen. Doorheen heel de workshop maken we ons eigen lichaam vrij door stretchings en bouwen kracht op door hara oefeningen en de juiste doorstroming van de ki. We leren om KI te bewaren en te laten stromen zonder deze uit te putten tijdens het werk. Met deze technieken kan de KI vrijelijk doorstromen door uzelf, en naar uw cliënt.

Op het einde van deze intensive dag, is er mogelijkheid om het examen af te leggen om zo het getuigschrift te behalen. Er zijn tevens 15 praktijkverslagen vereist voor het getuigschrift. Hoe u dit doet, leggen we goed uit tijdens de opleiding.

Wanneer u het getuigschrift behaald bent u degelijk voorbereid om deze massage niet enkel te geven aan vrienden en kenissen, maar ook als professionneel: in uw eigen praktijk, in bedrijven, op markten en beurzen.

Praktisch : Niveau 1

Met : Bart Dierick deelt 25 jaar StoelShiatsu ervaring met u
Data : Vrijdagavond 20 en Zaterdag 21 oktober
Uren : avond van 18 :30 tot 21 :30 uur en overdag van 9:30 tot 16 uur
Plaats : F. Rooseveltlaan te 1050 Elsene
Taal : Nederlands en Frans indien nodig
Prijs : 145 euro.
Prijs met korting voor de volledige opleiding : Niveau 1 + Niveau 2 + Examen + Certificaat = 260 euro.

Inschrijvingen

Niveau 2

Toelatingsvoorwaarden : Enkel na het volgen van Niveau 1.

Met Bart Dierick
Data :  Zondag 22 oktober 2023
Uren :  van 10 tot 16 (16:30) uur
Plaats : F. Rooseveltlaan te 1050 Elsene – 1170 Watermaal-Bosvoorde
Taal : Nederlands en Frans indien nodig
Prijs : 110 euro voor Niveau 2. En 25 euro voor het examen + certificaat « O-KI StoelShiatsu Masseur ».
Prijs met korting voor de volledige opleiding : Niveau 1 + Niveau 2  + Examen + Certificaat  =  260 euro.

Inschrijvingen
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress