logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Brussel

F. Rooseveltlaan 141 1050 Elsene (Watermaal-Bosvoorde)

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Stemtherapie & StemShiatsu

De Kracht van onze Stem

Vanaf onze geboorte is ons lichaam het instrument van onze Adem en onze Stem. Onze Stem gids ons naar een diepe vibrationele ontmoeting. Ze gids ons om onze verbinding met de aarde terug te vinden, om onze levensruimte te vergroten, en de integriteit van onszelf te vinden.

De Stem werkt, resonneert en vibreert doorheen de celen van ons lichaam, en helpt ons om onze persoonlijke vibratie te harmoniseren met de universele vibratie. De menselijke Stem maakt deel uit van de vibraties die het univerum creeëren.
Zij nodigt ons uit om deze verbindingen terug te vinden. Ons te verbinden en ons beschikbaar te maken aan wat echt is, wat juist is voor onszelf, om zo niet meer in dualiteit en afscheiding te moeten zijn.

Een vibrationele disharmonie toont zich in emotioneel-energetische blokkades, lichamelijke of psychische ziekten. Met StemShiatsu kan het lichaam zich openen in het meest essentiële van zichzelf : Vibratie. Dit laat toe, om te laten gaan wat niet van ons is : alle gestagneerde emoties, angsten en conditioneringen die de mentale controle nog meer cristaliseren. Op een spontane wijze komt het lichaam in zijn eigen rust en liefde-essentie, en kan al wat niet geuit mocht worden naar het licht van het bewustzijn stromen.
De Stem is een lichtvolle energie, een bewustzijnsenergie die ons Pad verlicht. De Stem brengt ons naar de geboorte van onze rauwe essentie, een nieuwe geboorte aan zichzelf en aan de wereld, onze innerlijke waarheid tonend, onze pure en vrije zijnstoestand.

Laten we durven onze Stem laten stromen, ze toont ons onze levensrealisatie.
Laten we durven hergeboren worden aan onszelf, in deze warme liefdesadem, deze adem van vrede en bewustzijn.

Het werk met de StemShiatsu schenkt ons een ontmoeting, een terugkeer naar zichzelf en een ware bevrijding.

Bart nodigt u uit om dit zelf te ervaren. De aanpak is heel fysisch. We doorvoelen  de fysieke vibraties van de Stem in heel het lichaam, in alle meridianen en alle cellen. Het is een zachte Stem, maar een heel diepgaande. We doen dit door een ontspannende Shiatsu massage te verbinden met Stemtechnieken. We ontdekken de Authentieke Stem (jouw niet geconditioneerde Stem).

Het resultaat is een grotere resonantie, een meer geïncarneerde en geaarde Stem, die geen inspanning vergt om gehoord te worden.
Een Stem van jezelf, je eigen Stem, die je dan als vanzelf naar anderen en de wereld communiceerd.

Praktisch

Een behandeling duurt een uur (70) of anderhalf uur (110).
Met : Bart Dierick
Talen : Nederlands, Frans, Engels, Duits.
Waar : in Brussel
in 1050 Elsene : Hogeschoollaan 61 of
in 1170 Watermaal-Bosvoorde : Franklin Rooseveltlaan 141

Neem contact op
ACDFEFBE-01EA-E3E0-E834-F67EFC38AE02 - Copie
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress