logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Jozef Bausstraat 1970 Wezembeek-Oppem

Alsembergsesteenweg 620 1180 Ukkel

F. Rooseveltlaan 1050 Brussel

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Opleiding Merkaba Meditatie

OPLEIDING MERKABA MEDITATIE met Bart Dierick, sinds 2002.

De MerKaBa Meditatie in Belgie : in Brussel en residentiëel in de Ardennen

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, “alle puzzelstukjes vallen nu samen”… Deze workshop herinnert ons dat we spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring en een fysieke cellulaire evolutie realiseren.

Rond alles, materie en niet-materie, is een energetische vorm: een electromagnetisch veld. Dit veld bepaald rechtreeks en voortdurend de vorm en de materie die het omhuld. Door de Merkaba meditatie heractiveer je je eigen energetisch veld rondom je fysisch lichaam, en zo bepaal je automatisch de manifestatie van je energie en de energetische toestand van je lichaam en je dagelijkse leven.

Een geactiveerde Mer-Ka-Ba dient als energetisch transformator, als een bewegend en levend energetisch Lichtveld rondom ons fysisch lichaam. Het brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opent het Liefdevol Hart, en versterkt de intituive vermogens. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties. Het ondersteunt heling voor jezelf, en voor heel de planeet aarde.

Tijdens deze workshop kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We activeren dit veld door de 17 Ademhalingen volgens de traditie van Drunvalo Melchisedek. Stap voor stap realiseren we een versterkte Aarding en een betere energiedoorstroming Hemel-Aarde verbinding. Vanuit dit evenwicht laten we Hartchakra openen en activeren we de pijnappelklier: de fysische verbinding met onze intuitieve vermogens. We werken met Prana-ademhaling, invoelingtechnieken en Mudratechnieken. Studie en toepassing van de ratio van Fibonacchi en de gulden snede brengt ons in harmonie met de creatie zelf. Verbinding van linker en rechter hersenhelft, toont ons de mogelijkheid om een quantumsprong naar een groter bewustzijn te maken waar we in onvoorwaardelijke aanvaarding en kracht kunnen staan. Verbinding met de kennis van Leonardo Da Vinci.  Via het gebruik van de heilige geometrie krijgen de acht stamcellen de juiste energetische orde waardoor jouw volledig potentiëel kan vrijkomen. MER betekent Licht gecreëerd door twee tegenoverstellend draaiende energievelden, KA betekent het centrale kanaal waardoor de MER naar de Ba kan, en BA betekent Lichaam of deze realiteit van de
derde dimensie.

Heilige geometrie is aanvoelbare meetkunde en een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. Het helpt ons de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en, geluid, het functioneren van de levende natuur, en andere dimensies te begrijpen, en ons proces te versnellen.

Uw denkpatronen kunnen veranderen wanneer u leert de realiteit cellulair aan te voelen ipv te
blijven denken via gedachten.

Praktisch :

Merkaba 1 te Brussel :

Lente cursus : april 2024
Vrijdag 26 april (18:30 – 21:30) en Zaterdag 27 (10-16) april 2024

Plaats : In onze prachtige zaal aan de Franklin Rooseveltlaan 141 te 1050 Elsene & in het mooie Zoniënwoud.
Prijs : 170 euro.

 

Merkaba 1+2 residentiëel vakantie-weekend in de Manoir de l’Aube.

Prachtige Manoir met grote tuin en privaat bos en groot zwembad, in Naninne, 10 km van Namen. Gezonde en heerlijke keuken. Vol pension 370 euro.

Zomer weekend : vrijdag 30 augustus (16 uur) tot zondag 1 september (17uur) .

Meer informatie over : de Manoir de l’Aube in Naninne

Inschrijvingen
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress