logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Jozef Bausstraat 1970 Wezembeek-Oppem

Alsembergsesteenweg 620 1180 Ukkel

F. Rooseveltlaan 1050 Brussel

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Opleiding Merkaba Meditatie

OPLEIDING MERKABA MEDITATIE met Bart Dierick, sinds 2002.

De MerKaBa Meditatie in Belgie : in Brussel en residentiëel in de Ardennen

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, “alle puzzelstukjes vallen nu samen”… Deze workshop herinnert ons dat we spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring en een fysieke cellulaire evolutie realiseren.

Rond alles, materie en niet-materie, is een energetische vorm: een electromagnetisch veld. Dit veld bepaald rechtreeks en voortdurend de vorm en de materie die het omhuld. Door de Merkaba meditatie heractiveer je je eigen energetisch veld rondom je fysisch lichaam, en zo bepaal je automatisch de manifestatie van je energie en de energetische toestand van je lichaam en je dagelijkse leven.

Een geactiveerde Mer-Ka-Ba dient als energetisch transformator, als een bewegend en levend energetisch Lichtveld rondom ons fysisch lichaam. Het brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opent het Liefdevol Hart, en versterkt de intituive vermogens. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties. Het ondersteunt heling voor jezelf, en voor heel de planeet aarde.

Tijdens de workshop Merkaba 1 kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We activeren dit veld door de 17 Ademhalingen volgens de traditie van Drunvalo Melchisedek. Stap voor stap realiseren we een versterkte Aarding en een betere energiedoorstroming Hemel-Aarde verbinding. Vanuit dit evenwicht laten we Hartchakra openen en activeren we de pijnappelklier: de fysische verbinding met onze intuitieve vermogens. We werken met Prana-ademhaling, invoelingtechnieken en Mudratechnieken. Studie en toepassing van de ratio van Fibonacchi en de gulden snede brengt ons in harmonie met de creatie zelf. Verbinding van linker en rechter hersenhelft, toont ons de mogelijkheid om een quantumsprong naar een groter bewustzijn te maken waar we in onvoorwaardelijke aanvaarding en kracht kunnen staan. Verbinding met de kennis van Leonardo Da Vinci.  Via het gebruik van de heilige geometrie plaatsen we energetisch de acht stamcellen in de juiste energetische orde waardoor jouw volledig potentiëel kan vrijkomen.

MER betekent Licht gecreëerd door twee tegenoverstellend draaiende energievelden, KA betekent het centrale verbindende kanaal,
en BA betekent Lichaam of deze realiteit in de derde dimensie.

Nadat je in de 17e ademhaling van het Merkaba 1 Bewustzijn hebt gevolgd en beoefend, ben je welkom voor de Merkaba 2 training.
De Dodecaëder is de geometrische vorm van de energie van Christus, waar we de matrix zullen betreden van Christusenergie en Liefde. Het fysieke lichaam wordt  het centrum van een enorm energieveld van 9 meter doorsnede.
We beoefenen ook de energie van de Octaëder, de dubbele piramide. Met behulp van de zuiveringstechniek reinigen we voor elke persoon de on-echte energie. We zullen de beoefening van “Reverse Technique” beoefenen om eventuele ​​traumatische herinnering te zuiveren en te transformeren. Met de “Dubbele Merkaba” kan u uw Merkaba verdubbelen en delen.

Heilige geometrie is aanvoelbare meetkunde en een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. Het helpt ons de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en, geluid, het functioneren van de levende natuur, en andere dimensies te begrijpen, en ons bewustzijnsproces te steunen.

Uw denkpatronen kunnen veranderen wanneer u leert de realiteit cellulair aan te voelen ipv te blijven denken via gedachten.

Praktisch :

Merkaba 1+2 residentiëel vakantie-weekend in de Manoir de l’Aube.

We verblijven in deze prachtige Manoir , omringt met grote tuin en privaat bos
en een groot zwembad voor ons ! Gemakkelijk te bereiken, in Naninne, op slechts 10 km van Namen.
Gezonde en heerlijke keuken.
Vol pension aan 370 euro.

Zomer weekend :
vrijdag 30 augustus vanaf 16 uur tot zondag 1 september om 17 uur.

Meer informatie over : de Manoir de l’Aube in Naninne

Inschrijvingen
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress