logo
+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

o-ki@o-ki.be

Onze adressen

Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Jozef Bausstraat 1970 Wezembeek-Oppem

Alsembergsesteenweg 620 1180 Ukkel

F. Rooseveltlaan 1050 Brussel

+32 476 999 421

+33 6 23 15 03 21

Top
 

Stemtherapie

Shiatsu & Stem therapie

Durf uw eigen unieke Stem in zachtheid te uiten

met Bart Dierick

Hoe kan ik communiceren met mijn eigen Stem ?

Hoe durf ik voelen wat ik beleef in mijn lichaam ?

Hoe klinkt je eigen Stem ? Tijdens deze stage leren we luisteren naar onze eigen stem. Door alle gevoelens van onzekerheid en twijfel toe te laten, aanvaard en bevrijd je je stem.

We ontdekken de unieke klank van je eigen ware Stem. De trilling en de vibratie van je stem voelen. We maken blokkades los door het gebruik van de eigen stem op het lichaam van de stempartner.

We maken de Stem vrij in elke cel van het lichaam.  Dankzij Stemmassage, ademhalings- en bewegings technieken plaatsen we onze stem terug volledig in het lichaam.

Durf je eigen Stem horen. Met coaching naargelang het toepassingsgebied in de praktijk. Improvisatie om de emoties te kanaliseren en te laten gaan.

Verbind je met je eigen Stem. Versta de woorden maar ook de betekenis van de stem en de onderliggende intentie. Stemtherapietechnieken geeft je de mogelijkheid dit toe te passen in je persoonlijke ontwikkeling, je therapeutisch werk, coaching, theater, zang, je beroep, individueel of in groep.

We voelen de Stem in onze buik  en voelen de vibratie van de stem in de meridianen doorheen heel het lichaam. We ontdekken de helende stem met StemShiatsu technieken en bevrijden de organen van stress met de Orgaanstem.

“ Met StemShiatsu kan het lichaam zich openen in het meest essentiële van zichzelf : Vibratie. Dit laat toe, om te laten gaan wat niet van ons is : alle gestagneerde emoties, angsten en conditioneringen die de mentale controle nog meer cristaliseren. Op een spontane wijze komt het lichaam in zijn eigen rust en liefde-essentie, en kan al wat niet geuit mocht worden naar het licht van het bewustzijn stromen ”.

Stem & Shiatsu in Brussel :

Shiatsu & Stem met Bart Dierick in Elsene & in het Zoniënwoud

Datum : Vrijdag avond 12 en Zaterdag 13 mei
Uren: vrijdag 18:30 tot 21:30 uur en zaterdag 9:30 tot 17 uur.
Waar: F. Rooseveltlaan in Watermaal Bosvoorde & in het Zoniënwoud.
Taal: Frans (en Nederlands)
Bijdrage: 160 euro

Tijdens deze stage duiken we in Shiatsu, Stemtherapie en de fusie van deze twee benaderingen. Door de Stem accepteren we onszelf en bevrijden we ons van het verleden. We schenken ons de vrijheid om onszelf te ontmoeten zonder de dominantie van het denken. Door de beoefening van Shiatsu stretchen we ons, ademen we bewuster. Door deze twee benaderingen te fusioneren, versterken we de verbinding van ons ware spontane Zijn tot in ons fysisch lichaam en in de energiestroom in de meridianen.

Bart biedt je ook meditatiemomenten aan om de verbinding met de Hara (buikbewustzijn) te versterken. We gaan prachtige wandelingen maken in de natuur rondom, waarbij de verbinding van het momentane innerlijke gevoel met de directe expressie door de Stem wordt versterkt.
Maaltijd ’s middags dan kunnen we ons lunchpakketje eten in het Zoniënwoud of samen iets gaan eten in het fijne bio restaurantje.

 

ONTDEK OOK ONZE BEHANDELINGEN

 

DEZE STAGE ALS VAKANTIE WORKSHOP :

Inschrijvingen

Stem & Shiatsu residentiëel in de Ardennen :

Vakantieworkshop StemShiatsu in een prachtige Manoir in Naninne

Praktisch :

Met : Bart Dierick
Datum : Van vrijdag avond 9 tot zondag 11 juni 2023
Uren: Vrijdag vanaf 16 uur tot zondag 17 uur
Waar : Manoir de l’ Aube, Rue de Cotibeau à 5100 Naninne  (10 minuten van Namen)
Taal : Nederlands
Prijs : 350 euro in vol pension : prachtige kamers, zwembad, lekkere gezonde maaltijden.

Meer info over deze stage in Naninne

Inschrijvingen
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress